Nunti, nunti maramures, botezuri, petreceri intime, intr-un cadru de basm cu o capacitate maxima de 150 persoane. Oferim cazare in Maramures.

 

nunti maramures, nunta maramures, petrecere maramures, petreceri maramures, botez maramures, cazare in maramures, pensiune maramures, evenimente maramures, nunta maramures, botez maramures, petreceri maramures, loc de petrecere maramures

EVENIMENTUL POTRIVIT PENTRU TINE

Se stie că, cele mai frumoase momente din viața unui om sunt nunta și botezul. În ultimii ani, tot mai multă lume preferă să celebreze într-un mod inedit acești pași. Mulți tineri refuză un mod clasic de a-și organiza evenimentul, cum ar fi în cadrul unui restaurant cunoscut, cu foarte mulți invitați, unde ajung sa se obosească mai mult decât să se distreze. Astfel ei aleg opțiuni fie în afara orașului și agitației, fie să se deruleze în aer liber întregul eveniment!

Terasa noastră este destul de încăpătoare pentru o nuntă intimă și naturală în adevăratul sens al cuvântului, iar peisajele ne ajută să vă transformăm evenimentul într-unul de vis! În caz de ploaie sau vreme neplăcută, dispunem și de un restaurant interior cochet, care se poate mula chiar și pe dorințele celor mai pretențioși!

Bucătăresele noastre sunt un punct extrem de important: ce iese din mâna lor se înfulecă cu poftă de toți invitații! Cât despre aranjamente florale, trupe, DJ sau fotografi, vă îndrumăm cu drag!

Ce zici? DA?!

Rezervă acum!

Perioada dorită din data de*
Până în data de*