Cazare moderna si activitati traditionale in Maramures. Vino si tu in Maramures in drumetii, la mesteri populari, la piscina si mancare traditionala.

 

pensiune traditionala maramures, pensiune maramures, cazare maramures, traditie maramures, drumetii maramures, piscina maramures, mancare maramures, mancare traditionala maramures, activitati maramures

Viziunea Noastră

Viziunea acestui proiect este de a imbina modernismul cu traditia. Prin urmare, va asteptam sa experimentati o bucatarie pe care noi o consideram fina dar si traditionala de ale locului cu alte facilitati de care veti dispune, astfel se va crea un echilibru armonios intre trecut si prezent, iar impactul va fi deosebit. Din punctul de vedere al modernismului dispunem de o terasa vie si foarte frumoasa, piscina exterioara, bucatarie externa echipata corespunzator, un restaurant de interior intim si cochet, in care predomina lemnul. Toate lucrarile au fost facute de satenii locului si au fost adaptate la vremurile de azi din multe puncte de vedere.

Din perspectiva traditiei va informam si ”avertizam” totodata ca, in momentul in care veti pasi pe usa noastra, veti fi primiti ca la Maramures, de morosenii nostri. Astfel tinem foarte mult la acest spirit traditional, simplist si foarte deschis spre fiecare oaspete. Apreciem felul lor de a fi si cultura locului, astfel am pus bazele impreuna in acest proiect, respectiv satenii cu vremurile de azi.

Locul de joaca pentru copii este construit de satenii locului care la randul lor au pus suflet ca si cum l-are fi gandit  pentru copiii lor. Bucataria exterioara imbina gratarul traditional cu terasa usor modernizata si adaptata la nivelul de lux al zilei de azi. Meniul nostru este variat, contine si mancare naturala, siropuri si dulceturi naturale si cate si cate alte produse dintr-o bucatarie traditionala. Cu siguranta mancarea noastra nu e servita cu atata grasime si ulei ca pe vremuri, dar va asiguram de gustul si aroma mancarii care vor trezi in voi fie experiente culinare noi, fie vechi de pe vremea cand erati copii.

De la an la an acest proiect va oferi din ce in ce mai multe facilitati pentru corp, dar si pentru minte. Activitatile si drumetiile ne reprezinta, pentru ca oricat de mult ne-ar placea sa stam la soare sau langa foc, ne place foarte mult sa facem plimbari sanatoase, sa gatim mancarea la foc, ca apoi sa mancam cu mana. Mai multe veti vedea la fata locului cat si pe restul site-ului.

Asa ca, precum zic satenii nostri: Laudam pă Iisus si Doamne ajuta la toata lumea!

Soare-n Maramures