Dacă simți nevoia să iei o pauză de la agitația orașului și îți dorești să te reconectezi cu natura și cu tradițiile, îți propunem să descoperi Soare-n Maramureș.

Cazare Tradițională și Delicii Culinare

La Soare-n Maramureș, vei găsi o cazare tradițională care te va purta într-o călătorie în timp, în inima Maramureșului autentic. Fiecare detaliu al pensiunii noastre a fost conceput cu grijă pentru a-ți oferi confort și o atmosferă primitoare. De asemenea, vei avea ocazia să savurezi preparate culinare delicioase, pregătite cu drag și folosind ingrediente locale proaspete.

Descoperă Instalațiile Tehnice Populare

Unul dintre punctele de atracție ale Soare-n Maramureș este posibilitatea de a explora instalațiile tehnice tradiționale specifice Maramureșului. Vei avea ocazia să descoperi vâltoarea, piua, batoza, moara și horincia – acestea sunt mărturii vii ale modului de viață arhaic și integrat perfect în natură. Aceste instalații folosesc resursele locale într-un mod nepoluant și sunt o lecție despre utilizarea responsabilă a mediului înconjurător.

Plimbare pe Valea Râului Cosău și Vizita în Satul Vecin

Nu uita să te plimbi pe valea râului Cosău, în satul vecin (la doar 8 minute de mers cu mașina), unde vei putea vedea cum localnicii folosesc aceste ingenioase instalații pentru a-și satisface nevoile zilnice. Acestă experiență autentică îți va oferi o perspectivă unică asupra modului de viață tradițional și a relației strânse pe care o au locuitorii cu natura.

Rezervă-ți Sejurul Într-un Loc Plin de Liniște și Tradiție

Fii pregătit să te relaxezi, să te reconectezi cu natura și să trăiești experiențe de neuitat în inima Maramureșului autentic.

Te așteptăm cu drag să te alături comunității noastre de oaspeți care au trăit experiențe de neuitat în inima Maramureșului! Nu mai aștepta! Rezervă-ți un sejur de neuitat în inima tradiției maramureșene prin telefon 0 757 219 419 sau prin e-mail office@soare-nmaramures.ro .

Cu prietenie,
Echipa Soare-n Maramureș

Leave a Reply

Apelează acum!