Telefoane peste telefoane, e-mailuri, agitație, sedințe și stres. Cam așa am putea caracteriza o viață ”normală” în secolul vitezei. Dar… până când? Și… care e plata? La infinit cu siguranță nu merge așa, iar efectele le resimțim la capitolul sănătate. Doctori, dureri, medicamente? Ce facem atunci când nu mai putem? Evadăm!

La Soare-n Maramureș am gândit un tărâm al detașării, unul în care relaxarea este stăpână, iar obiceiurile sănătoase domnesc. Nouă ne place mâncarea, așa că am avut grijă ca socăcițele noastre să fie atent alese. Pricepute în rețete românești ADEVĂRATE, te cuceresc de la prima înghițitură. Cu toate astea, nu îți recomandăm să fugi la somn, după masă. Bătrânii din sat spun că, mișcarea merge cel mai bine dacă te ia somnul. O plimbare pe dealurile de lângă pensiune alături de Călin, prietenul nostru patruped, este cea mai potrivită alegere. Peisajele colorate, aerul tare și sunetul păsărilor te îmbie să mai vrei.

După ce te oboseștie bine, poți opta pentru 20 de minute in ciubăr. Apa este sărată natural, adusă chiar din Ocna Sugatag. Efectele ei terapeutice o recomandă: de la probleme reumatice, digestive sau cu oasele, ajută la eliminarea durerilor și, chiar vindecare. Apa se încălzește ca să nu cumva să-ți fie rece și gata! Te poți bucura de spa-ul din munte! Când ai terminat cu ciubărul, te poți muta direct in jacuzzi sau cada cu bulbuci cum îi mai spunem noi… Tot ritualul ăsta îți promite o noapte lungă cu un somn adânc. Pe dimineață o să fii ca nou! Pe cuvânt de moroșan!

Cum nouă ne place mult mișcarea, ne-am găsit și ghid care să te plimbe prin toate colțurile Maramureșului fain. Ești pregătit să fii sănătos din nou?

Leave a Reply

Apelează acum!